" /> ?>

TRACTAMENTS CORPORALS

L.P.G

Aquesta tècnica d’aprimament permet reactivar l’eliminació de greixos (lipòlisi) per eliminar les sobrecàrregues, les imperfeccions localitzades i pell de taronja. L’estimulació mecànica dels ROLL LPG activen en profunditat les respostes biològiques: reactivació de l’alliberament de greixos i la circulació.

RESULTATS: una silueta afinada, una pell més llisa i més ferma, naturalment!

L.P.G.IMG_20190104_150159_275

 

PRESSOTERAPIA

MANTA SAUNA

TRACTAMENT ANTICEL.LULÍTIC

El nostre tractament anticel·lulític que activa localment la lipòlisi, diüresi i termogènesi té efecte diürètic i efecte vasodilatador. Ataca la cel.lulitis i el greix activant el metabolisme. Ajuda a l’eliminació de toxines i líquids gràcies a l’acció de la cafeïna i les nostres tècniques estudiades. La seva fórmula permet que la pell quedi fina i sense nòduls de greix.

tratamiento anticelulitico

TRACTAMENT REDUCTOR

Tractament específicament creat per reduir volum, activar la diüresi i millorar la circulació.

Combat de manera eficaç la cel·lulitis edematosa i líquida, millora la circulació i drenatge de cames.

TRACTAMENT MINCEUR INTENSIVE

Aquest tractament representa un clar avanç pels seus resultats. La seva triple acció: accelera la destrucció de nòduls de greix JA acumulat, evitar la creació de nous dipòsits de greix i reduir la pell de taronja. La seva combinació a base de Myrica Carifera i efectius actius naturals sumant les nostres tècniques especifiques a l’hora de treballar durant el tractament ofereixen una alta eficàcia.

minceur

TRACTAMENT LINFODRENANTE CIRCULATORI

Tractament indicat per a totes aquelles persones amb problemes circulatoris, retenció de líquids, actua eficaçment sobre la cel·lulitis edematosa, dilatació venosa, cansament i formigueig de cames. Ajudar a millorar la circulació, evitar la vasodilatació, remineralitzar la pell i els teixits, depurar i desintoxicar la limfa i reduir volum.

tratamiento linfodrenante circulatorio

TRACTAMENT REAFIRMANT

Tractament que reafirma intensament. Dia rere dia, la pell està més llisa i més llisa. El cos recupera el seu contorn, la pell la seva suavitat i flexibilitat. Tonifica i revitalitza els teixits.

TRACTAMENT BUST BEAUTY

Tractament embellidor del bust per excel·lència. Té un efecte tensor immediat i preserva eficaçment la tonicitat i la fermesa del sostenidor natural, realçant els pits. La seva doble acció reafirmant i hidratant els enforteix per mantenir la joventut de l’escot i els seus actius naturals donen una major sensació de volum als pits i un proporcionen un escot bonic.
Possibilitat packs corporals Massada

IMG_20190319_130313_017