" /> ?>

TRACTAMENTS FACIALS

TRACTAMENT PELLS SENSIBLES

Aquest tipus de pells sensibles i hípers-reactives s’han de tractar amb molta cura, les seves propietats calmants i hidratants fan del tractament de pells sensibles una aliada perfecta per a les pells més delicades.

TRACTAMENT PELLS GREIX

Què és l’acne ?

Inflamació de la pell causada per infecció bacteriana a consequència de canvis de les unitats pilot sebàcies.

Controla l’excés de greix i equilibra el mantell àcid de la pell. Regula les secrecions de la pell oxigena els teixits. Les seves propietats antiinflamatòries i bactericides ajuden a eliminar els grans, accelerar la seva cicatrització i reduir l’aspecte de les vermellors.

TRACTAMENT WHITENING (hiperpigmentació i taques cutànies)

tratamiento whitening

 

Lluminositat, to més uniforme i pell més suau. Treballa per minimitzar l’aparença de les taques i la pigmentació irregular alhora que hidrata i aconsegueix un aspecte saludable de la pell. La seva exclusiva formulació i actius d’última generació combat les taques provocades per l’edat o el sol sense destruir els melanòcits i sense inhibir la tirosina.

TRACTAMENT PERLES I BOTOX

La línia de perles i botox proporciona lluminositat, hidratació i joventut a la pell oferint la solució al pas del temps. Per a tot tipus de pells que comencen a presentar línies d’expressió i falta de fermesa. Les arrugues es redueixen millorant l’elasticitat de la pell amb resultats d’efecte botox.

La Pols de Perles omple la pell de lluminositat.

TRACTAMENT ACID HIALURONIC

acido hialuronico

La línia lífting està creada per donar una solució al pas del temps en la pell. Gràcies a la capacitat de captar la hidratació, l’Àcid Hialurònic troba la seva funció en la hidratació i la protecció de la pell deixant-la suau i hidratada. Reposa ràpidament els nivells d’Àcid Hialurònic de forma eficaç i continuada aconseguint una pell més jove i més llisa.

TRACTAMENT BIOCEL·LULAR

tratamiento biocelular

Tractament integral de la pell especialment indicat per combatre els signes que combina els més sofisticats actius naturals amb el complex Massada ™, per aconseguir una pell visiblement més jove, enèrgica i profundament hidratada. Els productes de la línia compten amb el certificat ECOCERT, garantia màxima de cosmètica natural ecològica.

TRACTAMENT NELUHM

La nova cosmètica intel·ligent és molt més que un principi actiu, la línia Neluhm composta per actius naturals aconsegueix aportar a través de la pell, rics nutrients imprescindibles per al bon funcionament de les cèl·lules. La pell d’aquesta manera lluirà més sana, elàstica, forta i resisten reduint les reaccions adverses.

Efecte voluminitzador, la pell s’omple des de dins a part redensifica la pell, antiarrugues i un potent antioxidant i protector.

tratamiento nelhum

DNA Nature Massmed

Biotecnologia i naturalesa s’alien en una fórmula tan insòlita com insuperable.

Una crema multi-acció que atresora components amb l’eficàcia dels quals aconsegueix una pell llisa i rejovenida. L’acció epigenètica dels brots de Rave Rosa repara l’ADN i la teva pell es restaura gràcies a les propietats de l’actiu volcànic marí més exclusiu. Aquest exquisit tractament es completa amb les llavors de Bacurí, que estimulen el metabolisme cel·lular dotant a la teva pell d’una joventut i bellesa inigualables.

COMPONENTS PRINCIPALS
Rave Rosa, Bacillus Ferment, Anís Estavellat, Llard de Bacurí.

WhatsApp Image 2019-08-14 at 13.32.02

WhatsApp Image 2019-08-14 at 13.32.02(1)